Overzicht blogs vertrouwen sinds 2013

21 mei

Sinds 2013 heb ik 34 blogs geschreven over vertrouwen, wantrouwen, controle/beheersing en toezicht. Ik heb ze eindelijk eens, enigszins gestructureerd, in een document geplakt: 25.000 woorden.

Op de meeste blogs die ik publiceer komen de laatste jaren op LinkedIn 2.000-3.000 views en >30 reacties. Voor professionele bloggers niks hemelschokkends, maar dit is niet professioneel aangepakt. Dit suggereert dat ze voorzien in een behoefte. Maar welke?  Wat adviseren jullie:

  • Gewoon doorgaan met aardig onregelmatig een blog (of serietje van blogs) publiceren?
  • Ze in een structuur via links met paar zinnen toelichting aanbieden (nu 6 pagina’s)?
  • Ze gestructureerd aanbieden in pdf of liever een fysiek boek? Dus de losse blogs tot een aansluitende geheel herschrijven.
  • De hiaten die er nog in zitten gestructureerd opvullen en aanvullen. Welke thema’s mis je, wil je graag meer over horen?

Ik heb in de pijplijn zitten om iets meer over Self-Determination Theory te vertellen en de voorwaarden voor de positieve relaties tussen vertrouwen en controle (dat ze elkaar versterken). En hoop ook toe te komen aan enkele goede praktijken te kunnen beschrijven. En nog zo wat ideeën die meer tijd gaan vragen. Als ik weet dat ze in een behoefte voorzien, geeft die motivatie weer energie!  Uiteraard zal ik waar mogelijk ook reageren op de actualiteit.

Maar waar hebben jullie behoefte aan? Wat zou jullie helpen in je eigen praktijk?

Hier zie je Blogstructuur